L'exporter del Barça Claudio Bravo va esclatar ahir a les xarxes socials i va sortir al pas dels rumors i crítiques que ha rebut a Xile per absentar-se dels dos pròxims partits que la selecció xilena jugarà a la lligueta de classificació per al Mundial de Rússia 2018.

El nou jugador del Manchester City va utilitzar el seu compte de Twitter per expressar l'enuig pels comentaris que ha suscitat la seva baixa a La Roja per als duels contra el Paraguai i Bolívia.

"Quina manera de voler destruir basant-se en xafarderies i falsedats. Cada dia la nostra societat està més malalta", va escriure Bravo en el primer de tres missatges a la xarxa, on també va afegir que "els que més parlen són els que menys han donat al país", i va acompanyar una fotografia seva amb les dues Copes Amèrica que ha guanyat preguntant "i vostès que parlen tant, què han lliurat a Xile?". La polèmica va començar diumenge, quan la federació xilena va comunicar que Bravo quedaria fora dels dos partits per raons "personals-familiars".