L'atleta de l'Avinent Manresa Just Sociats va ser el vencedor en la cursa dels 10 quilòmetres a la Festa Major de Matadepera. Pel que fa al temps del corredor, fill de Sant Feliu Saserra, va ser de 34'15'', que va avançar de nou segons el subcampió, que en aquest cas va ser Fernando Chamorro, i el tercer classificat va ser Marc Garcia, atleta de Corredors.cat, el qual va registrar un temps de 34'29''.

Aquesta cursa era la vuitena, i última, del Circuit Activa't. Hi va haver 700 participants, que havien de fer dues voltes a un circuit molt exigent. En categoria masculina, Sociats va anar agafant avantatge respecte dels seus dos seguidors immediats a l'inici de la segona de les voltes, i va saber consolidar-la en el tram final.

En la categoria femenina, María Ruiz, del Terrassasports, va vèncer de forma clara amb un temps de 42 minuts i 33 segons. Tània Guerra, del NemRàpid, va ser segona a 18 segons, i Inés Carazo, del Club Atlètic Calderi, va completar el podi. Abans de la cursa absoluta, es van fer les de mini i infantil. Lluc Duran i Paula Riba van guanyar en la categoria dels més petits, sobre 500 metres; Bernat Agell i Clàudia Alarcón ho van fer en la infantil.