El patinador del Foment Cardoní Pere Marsinyach va poder celebrar ahir la medalla de plata aconseguida dissabte en els Campionats d'Europa de patinatge artístic sobre rodes que es va fer a la ciutat alemanya de Friburg. Ahir, precisament, la seva vila natal celebrava la 53a edició del seu festival de patinatge artístic, amb una bona colla de participants de primer nivell, i va ser un bon moment per fer la celebració d'una fita tan important.

En la competició de dissabte, Marsinyach va acabar segon després del programa lliure. Una errada en el seu combinat de triple riper, després del qual va caure, no li va permetre mantenir la primera posició obtinguda després de l'exercici curt. De tota manera, en el seu segon any a la categoria sènior, el cardoní va demostrar una gran maduresa, que va tenir el premi d'aquesta medalla.

En la mateixa categoria, els representants de la federació espanyola haurien pogut fer doblet, però Sergio Canales no va poder mantenir el tercer lloc i va ser quart. El català Sergi Bonsoms va finalitzar setè.