El Rayoteam va dominar la 28a edició del Triatló de Sant Vicenç de Castellet amb Marc Garcia i Ivan Herruzo, que van ocupar la primera i segona posició a la general, respectivament. La tercera, va ser per al corredor del CN Minorisa Amand Redondo. En categoria femenina, la primera va ser Maria Castañeda (independent). La van acompanyar al podi Ariadna González, de l'equip I'm Tri, i Sara Suárez, corredora independent que va ocupar la tercera posició.

El Triatló del Club Natació Castellet és una prova fixa al calendari que s'ha consolidat després de 28 anys, gràcies al seu ambient popular i la seva pecuària organització ja que, per exemple, es neda en piscina i amb diferents sortides al més pur estil de contrarellotge.

En l'edició d'enguany van participar-hi 130 triatletes, compresos entre els 6 i 58 anys. Els esportistes es van dividir en sis categories. L'organització va separar les categories en les subcategories local i de fora, on el CN Castellet va tenir una destacada participació.