L'Igualada Calaf Grup té avui la seva estrena a l'OK Lliga 2016-17, a les Comes i davant del Lloret, a les 20.30 hores. El partit es presenta amb bones sensacions per als de Ferran López després del seu matx de presentació de divendres passat, quan els anoiencs van golejar per 6-2 el Moritz Vendrell. Avui, els dos col·legiats seran Óscar Valverde i Alberto López Expósito.

L'IHC s'ha preparat a fons en els darrers dies, i ha jugat un amistós amb l'equip de Primera Catalana per polir els detalls del duel contra el Lloret, del qual López afirma que "serà un adversari complicat i ens caldrà molta paciència". Dijous, la plantilla va compartir un sopar.

L'entrenador de l'Igualada HC ha dit que "el partit contra el Vendrell va ser un bon punt final a la nostra pretemporada. L'hem analitzat per saber utilitzar alguns aspectes de cara al Lloret. Ara ja és l'hora de la veritat, els marcadors són a zero, i tot és possible". I amb aquest nou curs hi haurà també estrena en la capitania de l'equip, amb el porter Elagi Deitg, que agafarà el relleu de Ton Baliu. Deitg manifesta que la seva capitania "em motiva perquè crec que és un pas endavant a la meva carrera. Després de 4 anys a l'Igualada em sento mot preparat per representar el club dins la pista". Deitg assenyala que "hem de pensar només en el Lloret", i no en un calendari que després té uns rivals duríssims (Vilafranca, Reus, Vic, Barça I Liceo). El partit d'avui es pot veure a OK Lliga TV.