De nou aquest cap de setmana les instal·lacions del Club Tennis Manresa s'ompliran de jugadores amb motiu de l'onzena edició del Trofeu Isa Muro, en record de la tennista manresana.

Com cada any, la singularitat de "la trobada tennística i social", com així ho ha definit la directora del campionat, Montserrat Moll, és que és l'únic no puntuable en rànquing federatiu en què només es juga en format de dobles, i per categories d'edats de més de 30, 45 i 55 anys. A aquest aspecte s'hi afegeix la part més lúdico-social de la trobada, que consisteix que durant tot el cap de setmana s'instal·larà una gran vela als jardins del club on les jugadores poden gaudir d'un pre i post partit, acompanyades de refrigeris i aperitius, i dissabte al vespre, d'un sopar al restaurant Match-point del club.

Les finals tindran lloc diumenge al matí i el lliurament de trofeus serà un detall exclusiu del patrocinador del torneig, l'empresa Firma, amb Josep Alsina, que aposta per la celebració d'aquest memorial des del seu inici. També hi ha altres col·laboradors, com la Federació Catalana de Tennis, que és el proveïdor oficial de pilotes del torneig, del qual, el seu president, Joan Navarro, serà present durant el torneig, així com un ventall de comerços de Manresa que també lliuren diferents obsequis.