Després de fer front a un recorregut de 167 km (8.000 metres de desnivell positiu), amb sortida a les 10 del matí de divendres, ahir van arribar els primers classificats dels 100 Miles Sud de France, una ultra trail als Pirineus orientals puntuable per la Challenge francesa de curses de muntanya.

Entre els primers classificats, i concretament tercer a meta, va arribar el corredor de Cabrianes Lluís Ruiz Oller, després de 24 h 56' 12'' de cursa. L'inici del traçat era a Font Romeu i l'arribada, a Argilès.

La prova també va tenir la participació d'altres corredors de casa nostra, entre els quals va destacar el santvicentí David Preñanosa Peñarrubia, que va entrar en 6a posició amb un temps de 28 h 16' 40''.