En la segona experiència a Sallent de l'Eternal Running, en les dues curses que se celebraran aquest cap de setmana s'espera la participació de 2.500 corredors. És una mostra més de l'acceptació cada cop més massiva d'una mena de competicions en les quals s'han de superar una sèrie d'obstacles, embrutar-se en el fang i, sobretot en el cas de l'Eternal Running, en un ambient distès i amb premi per a les millors disfresses per part dels corredors, que poden participar a títol individual o bé integrats en equips. Fins aquest divendres hom es pot apuntar entrant en el web www.eternalracinginvencible.com, on també hi ha més informació.

La primera de les curses serà la de dissabte al vespre, i serà la que s'ha batejat com de la Lluna Plena, que és la que es trobaran demà els participants, que estan limitats a un màxim de 500. El recorregut tindrà 5 quilòmetres i els obstacles que caldrà superar seran 40. Se surt de la zona esportiva de Sallent, just al darrere de les pistes de tennis, a les 19.30 hores de demà, i la previsió és que els darrers corredors arribin a la meta un parell d'hores després d'haver començat, tot que fins a la 1.30 de la matinada hi haurà obert el control d'arribada.

En la prova de la Lluna Plena es pot participar a títol individual, per parelles o bé també formant part d'un grup més ampli, d'entre cinc i deu persones. Totes les persones que en prenguin part hauran de superar tots els obstacles. En el cas de no superar-los, s'afegiran minuts en el temps final que facin.

Des de l'organització es dóna el consell als participants a la Lluna Plena que afrontin aquesta prova amb samarreta de màniga llarga, malles llargues i guants.

80 obstacles i 10 km

La cursa de diumenge, que també es posarà en marxa en la mateixa zona esportiva, començarà a les 11 del matí. Es doblarà tant el que és el recorregut com el nombre dels obstacles que s'han de superar, i s'arribarà als 10 km i als 80 obstacles. Hi haurà, entre altres, la piscina del fang i el tobogan gegant.

Aquesta prova es pot fer tant de forma individual com en parella, tot i que només seran considerats guanyadors els que surtin amb la determinació de poder ser-ho, els que hagin superat els obstacles de forma individual. En terminologia de l'Eternal Running, són aquells que es consideren Invencibles.

En totes dues curses, a més, hi haurà un premi afegit: el premi a la millor disfressa. Qui el guanyi rebrà 120 euros. La selecció la farà la mateixa organització, però el guanyador o guanyadora l'escollirà el públic. I és que cada seleccionat haurà de pujar a l'escenari i segons els aplaudiments que obtingui [del públic], rebrà el premi o no