El Manresa va deixar escapar dos punts més del Nou Estadi (ja en van vuit i catorze en total) en un partit que semblava controlat davant un Farners força tímid durant bona part del partit. Amb 2 a 1 a favor i els visitants amb deu jugadors per l'expulsió de Riki Solà (min 54), l'equip de Dani Fernández va mostrar-se massa conservador i ho van aprofitar els gironins per igualar el marcador al minut 74. El darrer quart d'hora va ser boig i qualsevol dels dos conjunts hauria pogut sumar els tres punts, ja que van perdonar ocasions clares de gol.

D'entrada, el Manresa va sortir dominador. Ja al minut 1, Luque ho va provar amb una vaselina llunyana que va anar a fora per sobre del travesser. Al minut 16, Dani Muela va desaprofitar una clara ocasió amb un xut dins de l'àrea, que un defensor del Farners va desviar a córner. Precisament, en el llançament de cantonada, va arribar el primer penal de la matinal. Miquel Joan va interceptar amb la mà un remat de Javi Rebollo. Sergi Soler va ser efectiu en el llançament de pena màxima i va fer pujar l'1 a 0 (min 17). Els manresans estaven jugant força còmodes i el Farners no semblava reaccionar. Al minut 21, Javi Rebollo va anotar el 2 a 0 després d'una pèrdua de pilota dels visitants al mig del camp. El partit estava ben encarat tot i que en una acció aïllada, al minut 24, unes mans de Luque dins de l'àrea van ser castigades també amb penal; Pitu Riart va convertir en el 2 a 1.

Fins al final del primer temps, el Manresa va mantenir el domini amb bones oportunitats per incrementar el seu avantatge com les de Bernat (min 32) i Dani Muela (min 37), però fins al descans, el marcador no es va moure.

A la represa, i al minut 55 era expulsat amb vermella directe el jugador del Farners Riki Solà. Un minut després, un gran xut creuat de Roger Peña va estar a punt de fer pujar el 3 a 1, però Gabi va desviar la pilota a córner amb els dits. Al minut 63, una substitució que no es va acabar d'entendre. Dani Fernández va fer entrar un migcampista defensiu, Lluís Clop, per un davanter nat, Dani Muela, quan l'altra equip jugava amb inferioritat numèrica. Els visitants s'ho van creure i van marcar el 2 a 2 al minut 74 en una acció de contracop culminada per Gerard Muñoz i conduïda per Guillem per la banda esquerra.

A partir d'aquí, amb el marcador igualat, intercanvi de grans ocasions. Rebollo la va tenir al minut 81, però el porter va desviar amb el peu la seva rematada; al minut 82 va ser Guillem pel Farners qui es va presentar sol davant Roman, que va salvar el gol. Al minut 86 es van igualar les forces per l'expulsió, amb doble amonestació del jugador del Manresa Luque. Ja en el descompte, Roman es va tornar a lluir aturant un xut a boca de canó a justat al pal de Guillem (min 92); i al 94, remat massa creuat de Sergi Soler, a porteria buida.