Es va presentar la segona edició del Vinya Cros solidari, que es farà el diumenge 13 a les 10 hores a l'Oller del Mas. Després de l'èxit de la primera edició, en què es va tancar les inscripcions amb 400 corredors, l'organització ha ampliat les inscripcions a 500, amb la voluntat d'establir-se com una proposta esportiva del territori. Així ho va expressar Frank Margenat, propietari de l'Oller del Mas: "hem ampliat les inscripcions per créixer any rere any. Es tracta d'un acte solidari perquè la gent gaudeixi, que es diverteixi corrent".

Amb l'objectiu de consolidar-se en el temps, cada any s'escollirà un dels projectes liderats per la Fundació Rosa Oriol per tal de destinar íntegrament els beneficis obtinguts amb la cursa. Enguany el projecte escollit és Invulnerables, que vol igualar les oportunitats per als nens i joves a través de l'educació i el creixement personal. Sor Lucía Caram, de la Fundació Rosa Oriol, va fer una crida a la participació: "l'important és que hi participem. Volem que els vulnerables esdevinguin invulnerables i ho hem de fer tots junts", va explicar la monja dominica, que va confirmar que faria la cursa.

També van confirmar la seva assistència David Griera i Beatriu Dorado, de La Caixa, que van convidar a tothom a "descobrir aquesta comarca, que té racons magnífics". Toni Martín Bravo, de Rios Running, va explicar que hi haurà dos circuits, de 5 i 10 km, que es podran fer corrent o caminant, amb avituallament líquid al quilòmetre tres i amb una degustació de formatges, vins i botifarrada a l'arribada. També hi haurà premis per als tres vencedors de la general i els guanyadors de les categories de menors de 23, més grans de 40 i de 50. Les inscripcions es poden fer a la web www.vinya-cross.com o presencialment a la botiga, amb un preu de 10 euros o de 12 amb xip.