El júnior de Catalana Occident va rebre al Complex Vell Congost la visita del líder, el Barça, que va derrotar els manresans per 54-80.

L'equip bagenc era conscient del nivell del seu rival i el plantejament del partit es basava en buscar noves opcions de joc i treballar per recuperar les bones sensacions. L'estratègia va ser efectiva, ja que el Manresa va fer una primera meitat més que correcta: una actitud valenta i descarada de cara a cistella acompanyada d'un bon treball defensiu va fer que els equips arribessin al descans amb un marcador de 31-37.

En els primers set minuts de la segona part el Manresa va seguir amb la bona dinàmica, però el desgast començava a ser evident. En el minut 27 de partit els blaugrana van clavar un parcial de 2-11 amb el qual van trencar la bona trajectòria local i els van donar un cop moral. El darrer període va ser dominat pel Barça, que va sentenciar amb un parcial de 2-17.