Un any més arribarà. ben fidel a la cita, la Cursa de Sant Silvestre de Berga. Com mana la tradició es disputarà la tarda del dia 31, amb inici i final a la Plaça Viladomat, i amb molts corredors difressats per a l'ocasió, la que és la última cursa de l'any. Com ja és habitual, l'organització serà del Club Atlètic Berga i l'ajuntament.

Les inscripcions es poden fer a través d'internet en la driecció de clubatleticberga.com, i de forma presencial a les botigues Tàndem Sports, a Intersport Serra Martí i Costa Esports, a Berga. Tambe als establiments de Costa Esports (a Gironella) i de Ribera Esports (a Puig-reig). Es recorda que el dia de la cursa ja no s'admetran més inscripcions. El preu és 12 euros, i 15 a partir del dia 29.

Les proves infantils comencen a partir de les 16,30 hores i tenen unes diferents distàncies (de 150, 300 i 600 metres) segons edat. La prova absoluta, amb 5.000 metres de recorregut, s'enceta a les 18.30. Hi haurà obsequis per a les tres millors disfresses col·lectives i les tres millors individuals. Hi haurà obsequi de medalla i tubular per al coll en les curses infantils i una samarreta tècnica per a la de 5.000 metres (màniga llarga).

En el 2015, en la cursa gran hi va haver 739 arribatsi 185 pel que fa a les proves infantils.