Els Campionats d'Espanya indoor que es van celebrar aquest cap de setmana a la pista Carlos Gil Pérez de Salamanca van deixar bon gust de boca als atletes de l'Avinent CA Manresa i del CA Igualada Petromiralles.

Ahir, en la segona jornada de competició, Ainhoa Martínez (CAM), en llançament de pes, va aconseguir la sisena posició (13.71) entre els catorze participants. Aquesta marca obtinguda va ser el millor registre de l'atleta de la temporada.

Però encara està lluny de la marca de 16.83 d'Úrsula Ruiz (Club de Atletismo València Tierra y Mar), que es va endur la primera posició. Segona va ser Maria Belén Toimil (Playas de Castelló) i tercera, Elena Gutiérrez (FC Barcelona).

Paula Raul (CAM) va obtenir la tercera posició en la primera de les tres semifinals dels 60 metres tanques femení. Raul es va classificar per a la final amb un temps molt meritori de 8.72, millor marca personal de la temporada.

A la final no va poder repetir el bon temps que havia fet i va entrar a la meta en la vuitena posició (8.92). L'or va ser per a Caridad Jerez (FC Barcelona), la plata per a Teresa Errandonea (Bidasoa Atletiko Taldea) i el bronze, per a Nora Orduña (Atlético Sant Sebastià).

En la mateixa modalitat, Maria Abadal (CAI) va competir en la segona semifinal, però va creuar la línia d'arribada en quart lloc amb un temps de 8.89, i es va quedar sense bitllet per accedir a disputar la final.

Matsuoka, sisè

En la modalitat de longitud, Jordi Matsuoka (CAI) va aconseguir la sisena posició. En el segon intent va establir 7.36, amb què va obtenir el seu millor registre de la temporada. En primera posició va quedar Eusebio Cáceres (7.98), que, amb aquest resultat, es va classificar per al Campionat Europeu. Cáceres, quart en el Campionat del Món de Moscou 2013, era un dels grans favorits per endur-se el primer lloc i no va decebre els seus seguidors.

Històrica Beitia

Ruth Beitia segueix escrivint amb una ploma d'or els seus registres. I és que aquesta atleta que aviat complirà 38 anys, que és campiona olímpica i europea de salt d'alçada, segueix amb molt bon estat de forma física i ahir va igualar el rècord de títols nacionals en pista coberta, fins avui en poder del llançador de pes Manuel Martínez, que en té 16. Beitia va fer el millor salt de l'any amb una marca obtinguda d'1.96.