El CB Vilatorrada va aconseguir desfer-se del cinquè classificat, el CB Ripollet, i segueix intentant-se aferrar a Primera Catalana. La gesta no serà fàcil, gairebé des del principi de temporada l'equip està submergit al pou de la classificació, però, dels últims tres partits, n'ha guanyat dos. Dissabte, el Vilatorrada va sumar la seva cinquena victòria en dinou partits i totes les ha obtingut a Sant Joan de Vilatorrada.

Els homes d'Oliver Fernàndez van sortir disposats a endur-se la victòria. En les primeres accions del partit, els santjoanencs van endossar un 3 de 4 en triples que va provocar que el Ripollet immediatament demanés minut de temps mort. El rival seguia grogui i no va poder aturar la carnisseria des del perímetre (24-14).

En el segon període, el Vilatorrada va seguir marcant i imposant el ritme del partit. La defensa dels jugadors locals desesperava el Ripollet, que no aconseguia anotar còmodament, i des de la línia de tres punts estava molt desencertat (39-28).

Al tercer quart, el Vilatorrada va llançar a les escombraries la bona feina i la renda que havia obtingut fins llavors. Es va encallar en atac i en defensa es va relaxar considerablement. A més, el Ripollet es beneficiava de segones jugades gràcies als rebots ofensius que capturava (51-50).

Finalment, el Vilatorrada va tornar a destrossar la defensa del Ripollet gràcies a l'encert en el triples en moments claus de l'enfrontament (72-61).