El pilot fruitosenc de l'equip Braktec i del Moto Club Can Taulé Ramon Brucart va finalitzar en setzena posició final en l'estrena del Campionat d'Espanya de les categories elit M-2, M-2 i MX125 que es va disputar al circuit de Las Salinas d'Alhama, de Múrcia. Brucart participava en la categoria d'elit M-1.

El bagenc, amb una KTM, va ocupar els llocs número 17 i 16, respectivament, en les dues mànegues que es van disputar. La primera va ser guanyada pel pilot d'Honda Ander Valentín i la segona va veure la victòria de José Antonio Butrón, amb una KTM.

Així, en el total de les dues mànegues, la victòria va correspondre a Valentín, que va totalitzar 47 punts, els mateixos que Butrón, ja que tots dos van guanyar una cursa i van quedar segons en l'altra, tot i que la diferència de temps va ser favorable al primer. La tercera posició va ser per a Harry Kullas, amb una Husqvarna, que va ser tercer en les dues proves, amb la qual cosa va sumar 40 punts i va poder ascendir al podi.

Pel que fa a Brucart, va totalitzar nou punts, després dels quatre de la cursa inicial i dels cinc obtinguts en la segona.

Més bagencs en altres curses

Pel que fa a la categoria elit M-2, el millor bagenc va ser Simeó Ubach, que portava una moto KTM i pertany al Moto Club Baix Berguedà. Ubach va fer dues setenes posicions. Per la seva banda, l'actual campió, Oriol Casas, amb una Yamaha, encara en ple període de recuperació d'una luxació a l'espatlla dreta, va ocupar la desena posició en la primera cursa, i la quinzena, en la següent.

Pel que fa a Lluís Riera, amb una Yamaha, abandonava a la primera cursa i era onzè a la segona. Al seu torn, Oriol Oliva, amb una Kawasaki, no va poder puntuar. La classificació general provisional, tenint en compte que només hi ha hagut prova durant un cap de setmana, és encapçalada pel vencedor de les dues curses d'Alhama de Múrcia, el basc Iker Lar-rañaga. Simeó Ubach ocupa la setena posició, amb 28 punts, Oriol Casas és onzè, amb 17, i Lluís Riera ocupa la setzena posició, amb deu punts.

En la categoria MX-125, Salvador Ubach, amb Husqvarna, va ser 15è i 9è. La propera cursa serà a Valverde del Camino (Huelva).