El Sevilla haurà de defensar un avantatge molt curt d'aquí a poc menys de tres setmanes al Kings Power Stadium després de perdonar ahir la vida a un Leicester que es va anar entonant després d'una hora de joc bastant fluix, en la línia que està mostrant durant tota aquesta temporada.

Els andalusos van dominar tota la primera part i s'haurien pogut avançar aviat, després d'un clar penal del porter Wes Morgan a Correa. El mateix jugador argentí, la novetat de Sampaoli en l'alineació d'ahir, va llançar massa fluix i Schmeichel va aturar sense dificultats. Els locals, però, es van refer deu minuts més tard quan Sarabia va rematar amb el cap una gran centrada d'Escudero. Els sevillistes van adquirir moral amb el gol i van dominar tot el tram final de la primera part i l'inici de la segona. En aquest moment van perdre el central Lenglet, per lesió, però Jovetic es va inventar una maniobra esplèndida dins de l'àrea que va acabar amb el 2-0, obra d'un recuperat Correa.

Tot semblava de cara per als propietaris del terreny de joc, però el Leicester es va refer en una acció aïllada per l'esquerra, una combinació entre Gray i Drinkwater que va acabar amb centrada d'aquest i rematada de Vardy. Fins al final, Rami va estavellar una pilota al pal, però ja no hi va haver canvis en el marcador.