Diversos equips de l'Avinent Manresa, el CA Igualada Petromiralles i el JAB Berga van prendre part en el campionat d'Espanya de cros per a clubs, que es va celebrar al complex vacacional de Marina d'Or, a Orpesa del Mar (Castelló).

El conjunt manresà va classificar el seu sènior femení en la sisena posició, gràcies a la bona feina de Marina Guerrero (que va finalitzar 28a), Meritxell Soler (33a), Ester Guerrero (35a), Aniria Mata (47a) i Alba Gallardo (52a). Però sens dubte el gran protagonista del conjunt bagenc va ser el berguedà Toni Baños, que va creuar la meta en segon lloc a la prova juvenil. En la classificació per equips, els juvenils manresans van ser divuitens. Les altres formacions de l'Avinent que van prendre part a l'estatal van ser els cadets, que van ser cinquens, i les cadets, que van finalitzar catorzenes.

Pel que fa al CA Igualada, cal destacar la tercera posició assolida per l'equip juvenil femení, que només va ser superat pel Playas de Castelló i l'AD Marathon. El conjunt el va liderar Paula Blasco, que va guanyar la cursa. Les seves companyes tampoc ho van fer malament: Èlia Ibarra va ser desena, Marina Suria 24a, Mar Belenguer 59a i Jana Roca 78a. Els altres equips anoiencs que van participar a la competició van ser les cadets, que van acabar cinquenes, els cadets, que ho van fer en l'onzè lloc, els júniors, que van ser dissetens, i les júniors.

Finalment, l'equip sénior femení del JAB Berga va millorar el registre de l'any passat i va aconseguir la 25a posició, la tercera entre els equips catalans. Les integrants del conjunt berguedà es van classificar de la següent manera: Núria Cascante va ser 106a, Aina Picas 113a, Marta Castillejo 117a, Vanesa Chirveches 121a, Ester Reguant 126a i Lídia Pons 170a. D'altra banda, el CD Vallivana del berguedà Xavi Tomasa va ser 47è.