Les jornades esportives Batecs Solidaris, que inclouen una sèrie de curses i un torneig de pàdel, han obert les inscripcions de cara als actes que tindran lloc els propers 13 i 14 de maig. Apuntar-s'hi es pot fer a través d'Internet, al lloc web batecssolidaris.cat, o bé de manera presencial a la botiga Ríos Running, pel que fa a les curses; i al Club Tennis Manresa, per al torneig de pàdel masculí, femení i infantil del dia anterior.

La cursa es farà el dia 14 al parc de l'Agulla, i quan es cobreixin les places es trancaran inscripcions. Les proves seran de cinc i de deu quilòmetres corrent i també de vuit quilòmetres de caminada. En els dos primers casos són les conegudes curses del mosquit. Les activitats recullen fons per als programes Vida Saludable d'Ampans i Habitatge Digne, de la Fundació Rosa Oriol.

El dia 13 es farà un torneig de pàdel, que acollirà el Club Tennis Manresa. El preu de les inscripcions és de 25 euros en el cas dels adults i de 5 euros pel que fa als nens. El preu de les curses a peu és de 10 euros per a tothom, i hi ha de temps fins al dia 11, tot i que el període es podria tancar abans.

L'èxit de participació de les diferents proves fa esperar que aquest any també es tornin a batre rècords. En l'edició passada, la celebració es va avançar del juny al maig, amb la qual cosa la calor no va fer tants estralls.