Les il·lusions del Barça femení d'arribar a la final de la Lliga de Campions per primera vegada a la seva història es van trencar gairebé del tot ahir a la tarda, quan les catalanes van caure per un clar 1-3 davant el potent París Saint-Germain en el partit d'anada de les semifinals de la competició, ronda en la qual també debutaven. Ara, les blaugrana es veuen obligades a imitar l'equip masculí i fer una gran remuntada en la tornada, que es jugarà a París el proper dissabte, a les 17 hores.

Les jugadores dirigides per Xavi Llorens comptaven amb el suport de 10.350 espectadors, una xifra récord en un partit de l'equip femení al Miniestadi. Tot i això, les locals no van fer una bona sortida i no van xutar cap vegada a porta entre els tres pals a la primera part. En canvi, les visitants ho van fer tres cops, i dos d'aquestes rematades van acabar en gol. En el minut 25, Delie va fer el primer, i deu minuts més tard la mateixa jugadora va fer una centrada que va aprofitar Cristiane per anotar el segon gràcies a una rematada de cap. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part del duel.

Només començar la segona meitat, el PSG va tornar a avisar amb un xut al travesser. Les visitants eren molt superiors i seguien dominant sense gaire oposició. El tercer gol podia arribar en qualsevol moment, i va ser en el minut 53 quan Shirley Cruz el va fer amb un xut molt ben col·locat des de la balconada de l'àrea. A partir d'aquí, les locals van començar a crear perill a l'àrea rival, especialment gràcies a la velocitat de Marta Torrejón. Vicky Losada va tenir la primera ocasió i Bárbara Latorre va fer el gol de l'honor al minut 88 en aprofitar una indecisió de la defensa francesa.