El Joventut de Badalona va sumar la desena victòria després d'apallissar el Bilbao per 82-55 i ja és a dues de la primera plaça de descens, que ocupa el Betis. El partit, però, va començar amb domini basc gràcies als punts de Tabú i Hervelle, però un parcial de 15-2 va situar un 19-10 que va marcar la pauta del partit. Dos triples de Smith obrien escletxa. La dinàmica seguia igual i Vidal mantenia el badaloní, arribant-se al descans amb un clar 39-22. Al tercer quart, el Bilbao va posar-se a només 11 punts gràcies a la feina d'Eric, però tres triples seguits de Bogdanovic i la bona feina d'Abalde van certificar el triomf local.

Aquest va ser el darrer partit de Villacampa com a president del Joventut d Badalona després de 17 anys al capdavant de l'entitat. Demà serà rellevat en aquesta posició per l'expivot verd-i-negre Juanan Morales.