L'Unicaja té una revàlida aquest vespre amb la visita de l'ICL: millorar la seva imatge després de la contundent derrota de diumenge al Palau Blaugrana. Un resultat davant el Barça que va desfermar les crítques de l'entrenador dels malaguenys, el català Joan Plaza.

«Pocs partits parlen més que aquest amb les estadístiques. T'anoten 90 punts i tu no arribes de mitjana a les tres faltes en cap quart? No hi ha hagut esforços en la primera part, ells sí que els han fet. No hi ha hagut bona posada en escena», va sentenciar Plaza. «Les dades ens despullen completament. És cert que veníem de jugar dimecres i que ho hem fet diverses setmanes però això ja no excusa, no podem viure del passat».

«Quan estem al nivell, som capaços de competir contra qualsevol equip del continent, però així no», va continuar explicant el tèncnic català. «El cansament és a l'últim que ens hem de referir si som un equip seriós», va afegir el català, visiblement decebut.

L'Unicaja lluita per acabar quart la temporada regular i diumenge, davant un rival directe, va perdre una oportunitat. «La gent es creu que guanyar és fàcil, i això no és així. Hem de tenir nous reptes, teníem una oportunitat d'or de ficar-nos entre els quatre millors i no hem estat capaços de tenir una bona posada en escena, no s'entén», va concloure Plaza. Un missatge que vol esperonar els seus jugadors i que complicarà la visita manresana d'avui a Màlaga.