La Comissió Permanent de la Comissió Estatal contra la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la Intolerància en l'Esport va registrar 14 incidències durant el partit de Lliga de Campions que van disputar l'Atlètic i el Reial Madrid, amb multes que ascendeixen a un total de 34.002 euros.

Aquest és el resultat dels incidents que es van viure abans, durant i després del duel que van protagonitzar els dos equips, que va acabar amb la classificació del Madrid per a la final de la Lliga de Campions de Cardiff.

El tipus de multes respon a diferents situacions que la Comissió, reunida aquest dijous, ha decidit sancionar amb quantitats que sumen 34.002 euros.

La més elevada correspon a un aficionat d'un equip sense determinar que haurà de pagar 5.000 euros per llançar una ampolla de vidre a l'exterior de l'estadi cap al dispositiu policial i que va donar un cop a un dels funcionaris.

Un aficionat de l'Atlètic de Madrid haurà d'abonar 4.000 euros per haver llançat una ampolla de vidre cap als aficionats visitants i no podrà accedir a recintes esportius durant 12 mesos.

Amb 3.001 euros va ser multat un altre seguidor d'equip desconegut per haver llançat una llauna de cervesa cap a un vehicle policial a l'exterior de l'estadi Vicente Calderón.

També van ser multats seguidors del Reial Madrid, i un d'ells haurà de pagar 1.500 euros per insultar «greument» dins de l'estadi els aficionats atlètics. A més, set seguidors del conjunt blanc hauran de pagar la mateixa quantitat per insultar a l'exterior de l'estadi els seguidors matalassers.

La resta de sancions corresponen a motius de naturalesa semblant, i destaquen un parell de 4.000 euros a dos seguidors de l'Atlètic per agredir «amb gran violència» aficionats del Madrid. A més, un altre seguidor de l'Atlètic va ser sancionat per amenaçar-ne un de madridista que estava sent atès després d'una agressió.