L'australià Michael Matthews (Sunweb) va imposar-se en la catorzena etapa del Tour de França, amb arribada a Rodez, i el britànic Chris Froome va recuperar el mallot groc davant de l'italià Fabio Aru. El ciclista del Sunweb va sumar la segona etapa consecutiva pel seu equip, després de la victòria d'ahir del francès Warren Barguil, després d'imposar-se a l'esprint al belga Greg van Avermaert (BMC) i al noruec Edval Boasson Hagen (Dimension Data).

En l'últim empit que conduïa a meta, Froome i el colombià Rigoberto Urán van aconseguir cert avantage respecte als favorits a la classificació general. Ambdós corredors van sumar 4 segons al francès Romain Bardet, 14 a l'espanyol Mikel Landa, 21 al colombià Nairo Quintana i a l'espanyol Alberto Contador i 24 a l'italià Fabio Aru, que va cedir el mallot groc com a líder de la carrera. El britànic de l'Sky va recuperar el lideratge, però té pocs segons de marge respecte als seus màxims rivals. Avui es disputarà la quinzena etapa, amb sortida a Aveyron i amb arribada a le Puy-en-Velay, en una etapa de 190 quilòmetres. Els ciclistes hauran de superar un port de primera categoria 30 quilòmetres abans de la meta.