Cada any per aquestes dates, Puig-reig vesteix el carrer de bàsquet amb el tradicional torneig 3x3 que organitza el CB Puig-reig, amb la col·laboració de l'Ajuntament, enguany en la seva quinzena edició. Es va celebrar al passeig de la Riera de la Sala durant tres dies amb les fases prèvies i el quadre final. En la categoria infantil la victòria va ser per a l'equip local G.O.L., que es va imposar als 3 Petards per un ajustat 15 a 14.

En categoria júnior, la formació vencedora va ser Cristalbox, un conjunt amb molta experiència en aquest torneig, que va guanyar per 10 a 9 davant els Hot Dogs. En l'apartat femení, el 33 també va ser per a Cristalbox, format per exjugadores del CB Puig-reig, amb un voluminós marcador de 19 a 11 davant les NBB.

En la categoria reina, la sènior, els Excremento Kings no van perdre cap partit i van superar a la final els Sonofox, que abans del darrer enfrontament només havien tingut una derrota. L'equip guanyador estava integrat per Larry Ewulu, que juga al Sant Nicolau de Sabadell a la lliga EBA, acompanyat d'Aleix i Èric Tejero, del CB Puig-reig. Els partits d'aquest 3x3 es van jugar al més pur estil nord-americà, és a dir, sense cap mena d'arbitatge.