L'entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, va reconèixer en la conferència de premsa que li falta un davanter després de la marxa de Morata. «Segur que som pitjor equip sense Morata, va jugar molt bé i ens va aportar molt, ens falta un davanter. De moment no tenim canvis», va declarar rotundament el tècnic francès en la sala de premsa de la Universitat de Califòrnia, a Los Angeles (UCLA). El conjunt blanc jugarà aquest matí el seu primer amistós de pretemporada a Santa Clara (Califòrnia), contra el Manchester United de José Mourinho.

Zidane va valorar molt positivament els primers dies de la pretemporada: «Les sensacions són bones, portem deu dies d'entrenament i els jugadors volen jugar ja». L'equip de Mourinho arriba al partit més rodat que el conjunt blanc, però a Zidane no li importa el resultat, tan sols vol «que no es lesioni ningú». El tècninc madridista espera veure un bon partit i assegura que «tots els jugadors tindran minuts».

Zidane, que afronta la seva tercera temporada al capdavant del Reial Madrid, també va tenir temps de parlar sobre els joves talents acabats d'arribar a la plantilla. «Sempre intentem millorar la plantilla, estem molt contents amb els jugadors que acaben d'arribar» va manifestar el tècnic blanc. Zidane també va pronunciar-se sobre els rumors d'uns possible sortida de Cristiano Ronaldo del vestuari madridista: «Ell està tranquil de vacances, el dia 5 d'agost es reunirà amb l'equip».

Sobre la sortida de James, el tècnic francès simplement li va desitjar «la millor de les sorts» com a jugador del Bayern de Múnic.

El triplet com a objectiu

Tot i estar en plena pretemporada, Zinedine Zidane va deixar molt clar que l'objectiu del Reial Madrid es guanyar tots els títols que es disputin aquesta temporada. «La idea no canviarà, aquest club té una història i els trofeus ens motivan» va recalcar el tècnic francès en sala de premsa.