El Cadí la Seu d'Urgell ja coneix el seu calendari de l'edició d'enguany de la Lliga Femenina. Les urgellenques debutaran en la competició el cap de setmana del 30 de setembre i l'1 d'octubre davant el Gipuzkoa basc, en una primera jornada en la qual la Federació Espanyola vol unificar tots els partits en una mateixa seu, que sembla que serà Madrid, per tal de promocionar i donar un impuls al bàsquet femení. Aquest mètode ja s'està duent a terme a la lliga francesa, on l'anomenen Open Day.

En la segona jornada, prevista el dimecres 4 d'octubre, el Cadí s'estrenarà davant la seva afició i rebrà la visita del Campus Promete de Logroño. El seu segon rival a casa, el 14 d'octubre, serà ni més ni menys que el Perfumerías Avenida de Salamanca, el gran dominador del campionat els darrers anys. El primer derbi català arribarà en la jornada 5, el 21 d'octubre, quan les urgellenques rebran el Femení Sant Adrià, un conjunt que va ascendir la temporada passada. Cinc jornades després, el 2 de desembre, les noies dirigides per Joan Carles Pié visitaran la complicada pista de l'Spar Citylift Girona.

Els sis primers conjunts classificats després de les 13 primeres jornades disputaran la Copa de la Reina, el cap de setmana del 19 al 21 de gener, en una seu encara per determinar. El darrer partit de la competició, el Cadí es desplaçarà a la pista del Gernika Bizkaia, el dissabte 31 de març. Pocs dies després, el 5 d'abril, es posaran en marxa els play-off que decidiran el campió de la Lliga Femenina.

Abans, la Lliga Catalana

El cap de setmana abans de començar el campionat estatal, el conjunt urgellenc haurà de defensar el títol de campió de la Lliga Catalana Femenina, que es va endur el curs passat després de superar l'Spar Citylift Girona al Palau d'Esports de la Seu d'Urgell. El Cadí ja està classificat directament per a la final, en la qual s'enfrontarà al vencedor del matx entre les gironines i el Femení Sant Adrià. El partit pel títol es disputarà el diumenge 24 de setembre a partir de dos quarts d'una del migdia al Pavelló Olímpic de Reus, i serà emès en directe per Televisió de Catalunya. En cas de victòria, l'equip urgellenc obtindria el seu quart títol, el tercer de manera consecutiva.