El Reial Madrid, última guanyador de la Lliga de Campions, i el Manchester United, guanyador de la Lliga Europa, s'enfronten avui en la final de la Supercopa europea en el retrobament de l'eqiup blanc amb José Mourinho (20.45h, TV3). I el tècnic portuguès, ex del Madrid, va escalfar la prèvia fent explícit el seu interès pel gal·lès Gareth Bale.

Mourinho va demanar a Bale que no jugui avui si vol tornar a Anglaterra. «Si no és en els plans del club per l'entrada d'un altre jugador i és veritat que és a la porta de sortida, com escriuen molts periodistes, l'esperaré a l'altra banda i em barallaré amb un altre entrenador que l'esperi. Però si juga és el senyal més evident que continuarà», va dir Mourinho.

El tècnic madridista, Zinedine Zidane, va evitar parlar de l'interès del Manchester United per Bale. Va qualificar com a «gasolina» abocada per Mourinho el fet de convidar el gal·lès a no jugar i va assegurar que estan «concentrats» en lluitar pel títol. «El jugador està bé, ha tingut molta continuïtat en pretemporada entrenant amb nosaltres i això és el més important», va dir Zidane sobre Bale. A més, el tècnic francès va confirmar que Cristiano Ronaldo està en disposició de jugar aquest vespre tot i que només ha fet tres entrenaments amb l'equip.