El quart compromís de pretemporada del primer equip del Manresa va ser, anit, un partit molt plàcid per als manresans al camp del juvenil de l'Europa. El resultat final va ser de 2-3, que no reflecteix el domini visitant en l'enfrontament. Els europeistes van xutar dos cops i van fer dos gols. D'aquesta forma, a excepció del primer compromís, al camp de l'Hospitalet (4-1), la resta han estat triomfs, a Valls de Torroella (1-4) i a casa amb el Prat (4-1)

Ahir, a la primera part, el Manresa ja va mostrar la seva superioritat amb un parcial d'1 a 3, amb gols dels joves Leandro, Biel Rodríguez i Javi López. A la represa, només es va registrar un gol, aconseguit pels locals.

Avui, més amistosos

Aquest dijous es juguen diversos amistosos més. A Igualada, el conjunt local rebrà un altre equip de Primera Catalana, el Manlleu (20.30 h). Al Gimnàstic Parc, el juvenil escapulat de Divisió d'Honor tindrà l'Avià (Segona Catalana) com a rival (20 h). El Solsona (Segona Catalana) jugarà a casa amb el Berga (Segona Catalana), a les 21 h. I al Nou Estadi del Congost, el juvenil del Manresa se les veurà amb el Chico State University de Califòrnia (19 h).