Aprofitant el dia de descans del Campionat del Món de bicitrial que es du a terme a Pujalt, a la comarca de l'Anoia, des d'avui i fins divendres, dimecres tindràn lloc un grapat d'activitats populars gratuites relacionades amb la bicicleta. El programa de l'estiu sobre rodes el formen una pedalada popular, el futbol aigua amb bicileta, dues modalitats de push-bike i una exhibició de blind trial.

En el mateix escenari del Mundial de bicitrial, el plat fort de dimecres serà una ruta gratuïta amb bicicleta pels camins del terme de Pujalt, per la qual no serà necessària inscripció prèvia. Se sortirà de l'observatori, a les 11 h, fins a l'Astor i tornar. Després de dinar, l'activitat més divertida de la jornada, un partit de futbol amb bicicleta i sota una pluja d'aigua. Els equips estaran formats per quatre participants amb la seva bicicleta. Un cop acabada aquesta modalitat, els més petits (3 a 6 anys) podran practicar el push-bike trial per superar obstacles amb biciletes sense pedals i el push-bike F1, curses en un recor-regut pla.

Per tancar la jornada, hi haurà una exhibició de blind trial (trial amb els ulls tapats seguint les indicacions del motxiller), una modalitat que es va estrenar al Japó; per tant, Pujalt serà el segon lloc on es pugui veure.