L'italià Matteo Trentin va oferir la segona victòria al Quick Step després d'anotar-se amb autoritat a l'esprint la quarta etapa de la Vuelta, de 198,2 km, entre Escaldes Engordany (Andorra) i Tarragona, en la qual el britànic Chris Froome (Sky) va mantenir el mallot vermell de líder.

Trentin, de 28 anys, va presentar-se puntual a la cita dels velocistes. Gruissan va deixar en safata l'etapa al seu company belga Lampaert, i a Tarragona, l'emperador va ser ell mateix, imbatible a la recta de meta, on va anul·lar el somni de l'andalús Juan José Lobato (Lotto Jumbo), segon classificat. Un desenllaç previsible que va saber aprofitar Trentin, un corredor habituat a llançar els grans esprintadors de l'equip, com Kittel, però en absència de l'alemany va destacar per aconseguir el seu primer triomf a la Vuelta. Una victòria que afegeix a les dues que ja ha aconseguit al Tour i una més al Giro. Aquest any, a més, ja va treure el cap aixecant els braços a la Volta a Burgos.

Avui es disputa la cinquena etapa, entre Benicàssim i Alcossebre, de 175,7 quilòmetres. Una jornada de mitja muntanya amb cinc ports i final a l'ermita de Santa Llúcia, un ascens de 3,4 km al 4,2 per cent de desnivell. Una bona oportunitat perquè els destacats de la general s'ataquin.