El Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) va ratificar ahir la sanció de cinc partits que el Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol va imposar al davanter del Reial Madrid Cristiano Ronaldo després del partit d'anada de la Supercopa d'Espanya contra el Barça.

El TAD va desestimar el recurs presentat pel Reial Madrid contra l'expulsió del jugador portuguès per doble targeta groga en aquest partit: una per treure's la samarreta per celebrar un gol i la segona per simular un penal, segons el parer de l'àrbitre.

Cristiano Ronaldo va empènyer després lleument l'àrbitre De Burgos Beongoetxea, que va reflectir l'incident en l'acta: «Una vegada mostrada la targeta vermella, aquest jugador em va empènyer lleument en senyal de disconformitat».

La reacció del futbolista

En conèixer la decisió del TAD, Cristiano Ronaldo va escriure un missatge de queixa a les seves xarxes socials: «És una decisió incomprensible. Injustícies que no em faran caure. Tornaré més fort. Gràcies als que m'heu donat suport». Ronaldo ja va complir diumenge, al camp del Deportivo, el primer dels partits de sanció en lliga que va rebre per l'empenta.