El polonès Rafal Majka (Bora-Hansgrohe) es va imposar ahir en la catorzena etapa de la Vuelta a Espanya, entre Écija i la Pandera, de 175 quilòmetres, en la qual el britànic Chris Froome (Sky) va mantenir el mallot vermell de líder. Majka, de 27 anys i dues vegades guanyador del mallot de la muntanya al Tour de França, va arribar en solitari al cim de Jaén amb un avançament de 26 segons sobre el colombià Miguel Ángel López i de 31 respecte a l'italià Vincenzo Nibali, que va donar temps al grup de Froome, Kilderman i Zakarin. Alberto Contador va cedir-los 6 segons respecte als anteriors.

En la classificació general, Froome segueix líder amb 55 segons d'avantatge sobre Nibali i Wilco Kelderman (Sunweb), que va passar a ser tercer a 2.17.

La quinzena etapa es disputarà entre Alcalá la Real i Sierra Nevada, amb 129,4 quilòmetres de recorregut. S'espera un dura batalla que ja vindrà des de l'alt d'Hazallanas, a mitja etapa, i que finalitzarà amb la pujada final a l'alt de la Hoya, a Monachil, de categoria especial.