Vilanova i la Geltrú va acollir la darrera prova de la lliga catalana de triatló. L'equip manresà del CN Minorisa-Farmàcia Rosa Arroyo hi va arribar en tercera posició provisional, però amb possibilitats matemàtiques de poder ser primer. Necessitava guanyar la prova i que el potent equip del Fasttriatló fos tercer.

Els germans Montiel van demostrar el seu gran talent en aconseguir la primera i segona posició absoluta, que, juntament amb la 23a posició de Pau Noguera, va donar el segon lloc per equips al CN Minorisa a només 11 segons del Fasttriatló, que amb aquest resultat guanyava la lliga davant de la formació manresana, que va aconseguir el segon lloc, en superar el TRICBM, que era segon abans de la prova vilanovina. A títol individual, Pau Noguera va ser 23è i 2n cadet, Marc Comellas 38è, Marc Fernàndez 40è i 7è cadet, Amand Redondo 41è i 1r veterà2 i Jordi Vidal 42è i 3r veterà1. Tots els integrants de l'equip i els més joves de l'escola van pujar al podi a celebrar el resultat.

Cal recordar que l'any passat l'equip manresà estava a la Segona Catalana (aquest any totes les divisions s'han unificat) i en un any ha passat a ser el segon millor equip masculí de triatló català.