El Cadí la Seu espera mantenir aquest vespre, davant el Lactural Art Araski, «el caràcter competitiu» que va mostrar diumenge contra l'Star Center Uni Ferro. Les urgellenques jugaran a Vitòria (20 h) un partit avançat de la 12a jornada de la Lliga Femenina.

Les noies que entrena Bernat Canut s'enfronten a un dur rival que, ara mateix, té una victòria més (sis) que elles. El tècnic de la Seu reconeix que el conjunt que prepara Madelen Urieta «és un equip molt perillós, i més a casa seva». Tots dos conjunts van disputar una pròrroga en el darrer partit de lliga: les urgellenques van vèncer mentre que les vitorianes van caure a Càceres.

«L'Araski és un bon equip que ha estat, com nosaltres, força irregular. Però quan ha jugat bé, ha jugat molt bé», explica el tècnic de la Seu d'un conjunt que se sustenta, com la majoria de la competició, en tres o quatre peces. La base veneçolana Rosalis Silva, l'ala holandesa Nat Van den Adel i la pivot nord-americana Julia Forster són clau. Sense oblidar altres jugadores com Arrate Agirre, Irati Etxarri, Umo Diallo i la recentment retornada Marta Tudanca. «Esperem tornar a treure el caràcter competitiu i millorar en allò que no vam fer diumenge», remarca Canut.

Amb un ull al mercat

El Cadí es manté a l'expectativa de fitxar alguna jugadora. Després de la fugida de les argentines Rosset i Andrea Boquete, el club ha de completar la plantilla. L'arribada d'Helena Oma, cedida pel Girona, ha esta molt ben rebuda. La seva estrena davant el Ferrol va ser ben positiva. No obstant això, s'està pendent d'una altra contractació, probablement una base.

Mentrestant, les components actuals de l'equip fan el cor fort. «Ens trobem bé físicament, hem fet un pas endavant i estem entrenant-nos bé i amb bones sensacions ja fa setmanes», reconeix Canut, que disposarà de nou jugadores.