Coincidint amb la Cursa de Sant Antoni de Barcelona, es va disputar el campionat de Catalunya dels 10 km en ruta organitzat per l'Atlètic Club Esport i Natura. Meritxell Soler, atleta de l'Avinent CA Manresa, es va penjar la medalla de bronze amb la tercera plaça amb un registre de 35' 48''. Miriam Ortiz (AA Catalu-nya) va ser la campiona imposant-se amb un registre de 34' 15''; Gema Barrachina (Rios Running) va ocupar la segona posició amb 35' 39''. També en l'apartat femení, Núria Cascante (JAB) va classificar-se setena amb 38' 16''.

Entre els nois, setena plaça del berguedà Guillem Fernández (JAB) amb 32' 46''; en el novè lloc va entrar Oriol Sellarés (Avinent CA Manresa) amb 32' 51'' (m.m.p.). Tretzè va ser Daniel Baraldés del CAI Triatló amb 32' 47''. Els tres primers llocs masculins van ser per a Àngel Mullera (CA Lloret) amb 30' 33'', Driss Lakouaja amb 31'05'' i Manuel Salvador (ISS L'Hospitalet) amb 31' 30''.

De l'Avinent CA Manresa també hi van ser Òscar Sighüe (40' 00''), Joan Caler (42'32'') i Marta Busquets (44'24'').