El primer equip del Manresa RC jugava la tercera jornada de la Divisió d'Honor Catalana amb la necessitat de fer un bon partit i sumar la primera victòria després de les dues derrotes anteriors. Això, davant el conjunt barceloní del Gòtics RC, que venia disposat a deixar-se la pell al Congost.

Al final, el marcador va somriure als manresans amb un 31 a 14. Tot i un joc igualat, el Manresa RC va obrir la llauna aviat amb dos assaigs i es va situar 14 a 0. Tot i això, els visitants encara no havien dit la seva i van respondre amb el 14 a 7, tot i que un cop de càstig va situar el 17 a 7, que encara es va ampliar més abans del descans (31-7). La segona part va ser molt igualada, i tan sols es va poder veure un assaig més, favorable als Gòtics RC (31 a 14).

El segon equip del Manresa RC va jugar, a Terrassa, la segona jornada de Tercera Catalana. Els manresans van iniciar el matx amb nervis. El domini local es va transformar en dues marques. El conjunt manresà va reaccionar fins al 14 a 5 del descans. El segon temps va començar amb un Manresa RC ja posat en el partit i amb ganes de remuntar el marcador advers. Un segon assaig va aixecar els ànims i l'actitud positiva dels manresans, que es van avançar en el marcador (14 a 15). La incertesa del resultat provocava alternances en la possessió de la pilota fins que els de Terrassa van anotar el 21 a 15. Però la insistència visitant va tenir el seu premi amb el definitiu 21 a 22.

El sub-18 es va enfrontar als Enginyers a la Mar Bella. L'equip, amb jugadors de Vic, Granollers i Manresa, no va poder superar, malgrat la seva bona actitud, una formació més experimentada (63 a 0). El sub-16 va aconseguir un contundent triomf per 114 a 17 en un amistós sobre el BUC jugat al camp del Congost.