L'Eternam Manresa FS té aquest vespre (21.15 h amb entrada gratuïta) partit de lliga al pavelló del Pujolet. Els manresans, ara entrenats per Gerard Floriach, miraran de refer-se, davant el Salou, de la dolorosa primera derrota de la temporada a la pista del CCR Castelldefels, un dels aspirants a la primera plaça en aquest grup 3 de Segona B.

El conjunt manresà, que lidera la classificació amb només un punt d'avantatge respecte del mateix CCR Castelldefels i dos del Pallejà, el rival del primer cap de setmana, tindrà la baixa de Gordillo (ja definitiva després del seu fitxatge pel Bisontes Castelló) i també en aquest cas de Carles Corvo, sancionat amb un partit. Per contra, debutarà l'ala Mohamed Iken El Bakkari, que prové del Sara 5 Martorell. Té 19 anys i és esquerrà; ha estat tres temporades al juvenil martorellenc i actualment jugava al primer equip a Tercera Divisió estatal. Qui també podria tenir uns quants minuts és Pau Albacete després d'una llarga lesió muscular.

El contrincant manresà d'avui, el Salou, és un clàssic de la categoria, acomodat a la taula classificatòria (és novè). Té 25 punts i com a visitant ha jugat vuit partits dels quals n'ha guanyat quatre i n'ha perdut quatre més. Té 69 gols a favor i 88 d'encaixats (l'Eternam Manresa FS n'ha fet 127 i n'ha rebut 66).