? El Xakhtar Donetsk va vèncer la Roma per 2-1 en el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, en l'eliminatòria menys glamurosa de les vuit, i anirà amb un sol gol de diferència a l'Olímpic de la capital italiana, una diferència que pot semblar exigua però que pot ser complicada de superar per al conjunt d'Eusebio di Francesco davant de les bones maneres del conjunt ucraïnès.

Els romans es van avançar en el marcador a la primera part, quan la seva gran sensació, el turc Cengiz Ünder, va aprofitar una passada de Dzeko per anotar el 0-1. El Xakhtar, però, va empatar al minut 52 en un gran contraatac culminat per l'argentí Facundo Ferreira i, al 71, el brasiler Fred, de falta directa, va anotar el 2-1 definitiu.