El RCD Espanyol va anunciar anit la destitució de Jordi Lardín i Quique Sánchez Flores com a director esportiu i entrenador del primer equip, respectivament. El club va prendre la decisió fruit del rendiment esportiu de l'equip i amb la clara voluntat d'afrontar les jornades restants i la preparació de la pròxima temporada en les millors condicions.

Amb aquesta decisió, el club també va informar que el surienc David Gallego, fins ara entrenador de l'Espanyol B, assumirà de manera interina la funció d'entrenador del primer equip des de demà en el derbi contra el Girona. Gallego tornarà a dirigir el filial blanc-i-blau en el play-off d'ascens a Segona Divisió B, a final del mes de maig. Mentrestant, cedirà el lloc als seus assistents, Carlos Castro i David Charcos.

El director general esportiu, Óscar Perarnau, també assumirà temporalment les funcions de direcció esportiva, vinculada directament al primer equip i al filial, fins el nomenament d'un nou tècnic que pugui prendre aquesta responsabilitat dins l'organigrama de l'àrea esportiva perica.

Peraranau, junt amb el vicepresident Carlos García Pont i el mateix Gallego, compareixeran en una roda de premsa programada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque després de l'entrenament del primer equip i prèvia a l'enfrontament de diumenge a Girona.