La segona edició de la cursa Centrail Solidària, organitzada per l'AMPA del col·legi La Salle de Manresa com a cloenda de la setmana solidària del centre, va mantenir el número de participants (128 corredors) i va incrementar el de col·laboradors amb un exitós «dorsal 0», al qual es van inscriure una trentena de persones. Això va permetre als impulsors del projecte recollir una quantitat neta, pendent del recompte definitiu, d'entre 800 i 900 euros. Aquests diners es destinaran al Projecte Madagascar de la Fundació Proide, que treballa per l'escolarització dels infants d'aquest país africà.

La prova atlètica oferia als interessats dos recorreguts alternatius. El primer, de 10,8 km, constava d'un circuit circular que s'endinsava per l'hortolà barri del Poal i compensava els trams asfaltats amb un traçat el 85% del qual trasncorria per senders i corriols.

El guanyador d'aquesta cursa va ser, en categoria masculina, Joan Miras, amb un temps de 42' i 2'', seguit de prop per David Clavel (42' i 17'') i Josep Segura (42' i 21''). El primer lasal·lià va ser Toni Massegú, amb un registre de 53' i 6''. En fèmines, es va imposar Anna Quintana, amb una marca de 59' i 44''. Núria Beltrán (59' i 52''), segona classificada, va ser la millor lasal.liana, mentre que Iolanda García va ser tercera (1 h, 1' i 57'').

La prova de 4,8 km va recórrer l'entorn de la masia de Can Font. Els vencedors van ser Robert Vargas (22' i 24'') i Mariona Massegú (24' i 8''). A més, la cursa infantil, tutelada per alumnes de 4t d'ESO, va aplegar 26 joves atletes.