La tanquista manresana de l'Avinent CA Manresa Paula Raul, aquest cop defensant els colors de la Universitat de Lleida, es va proclamar campiona d'Espanya universitària en la prova dels 100 tanques. Raul es va imposar a la final de la distància, disputada a Andújar (Jaén), seu d'aquests Campionats d'Espanya Universitaris. Raul es va penjar la medalla d'or gràcies als excel·lents 14"27 que la van conduir al triomf. La segona plaça va ser per a Antia Martínez (Universitat de La Corunya), amb 15''10; i la tercera, per a Sheila Prados (Universitat de Còrdova), amb 15''55.

En la mateixa competició universitària, la saltadora manxega de l'Avinent CA Manresa Sofia Zorrilla -en el seu cas defensant els interesos de la Universitat de Màlaga- es va penjar la medalla d'argent en quedar segona en la final del concurs d'altura, en superar el llistó d'1,69 metres. Va guanyar Valvanuz Cañizo (Univesitat de Lleó) amb 1,75 metres.

Per altra banda, la llançadora de l'entitat manresana Ainhoa Martínez (Universitat Catòlica València San Vicente) va ser finalista en la modalitat de pes i va ocupar una destacada quarta posició amb un millor intent de 13,47 metres. Tambè va ser a la final de disc, en la qual va ser novena amb un llançament de 39,99 metres.