L'Avinent Manresa va aconseguir la tercera posició en el segon quadrangular de la Divisió d'Honor femenina, que es va dur a terme a la pista auxiliar de l'estadi d'Anoeta, a Sant Sebastià. Les manresanes van aconseguir un total de 151 punts i es van quedar a només un punt de la segona plaça, que va ser per a l'Atlético San Sebastián, per culpa del darrer relleu del 4x400. Les bagenques van repetir la història de la primera trobada, en la qual es van quedar a mig punt del Catalunya. El València Esports, amb 249, va ser el flamant vencedor de la trobada, mentre que el Ría Ferrol va ser el quart classificat, amb 131 punts.

A més del resultat obtingut, el conjunt manresà també va assolir dues victòries parcials: Meritxell Soler es va imposar en els 3.000 metres amb un temps de 9.57.09, mentre que Paula Raul ho va fer en els 100 metres tanques amb un registre de 14.06, que és un nou rècord absolut de Manresa. Les bagenques també van obtenir tres segones posicions (Marina Guer-rero en els 3.000 obstacles, Mònica Clemente en perxa i l'equip format per Judit Devers, Laia Solà, Meritxell Tarragó i Mònica Clemente en el relleu de 4x100) i set tercers llocs (Laia Solà en els 100 metres, Laura Bou en els 400, Paula Raul en llargada, Júlia Quevedo en triple salt, Ainhoa Martínez en disc, Mar Juárez en 5.000 metres marxa i Blanca García en javelina, amb una marca de 43.06 que és el rècord absolut de Manresa), i tot sumat fa un total de dotze podis. A més, també es van batre tres marques personals: la de Júlia Quevedo en llargada, la de Laia Solà en els 100 metres i la de Marina Guerrero en els 3.000 metres obstacles.

El director esportiu de l'Avinent Manresa, Joan Lleonart, es va mostrar molt satisfet de la feina de l'equip: «Estem molt contents, ja que hem estat a punt de superar el San Sebastián, que per a mi és un xic superior al Catalunya. Pel que fa al Ferrol, va portar un equip més competitiu que en el seu primer quadrangular amb l'objectiu de superar-nos».

Amb aquest resultat, l'Avinent Manresa suma dos punts més a la taula classificatòria i ara ja pensa en la fase de permanència, que es durà a terme el dissabte 16 de juny a la tarda en una seu encara per determinar (les més probables són Madrid i Valladolid). Les atletes manresanes afrontaran aquesta jornada amb 4 punts i tindran com a rivals l'Unicaja (que n'acumula 5), el Super Amara BAT i el Marathon (ambdós amb 4), i el Ría Ferrol, el Bidezabal, el Valladolid i el Tenerife Cajacanarias (tots quatre amb dos). Els dos dar-rers classificats d'aquesta fase baixaran a Primera Divisió.