El corredor de muntanya afincat al Bages Agustí Roc s'ha situat líder de la Copa d'Espanya de curses verticals després de quedar segon en la categoria masculina, en la segona prova d'aquesta temporada, disputada al Mont Caro, al Baix Ebre. Roc va arribar dotze segons darrere del primer classificat, l'aragonès Albert Ferrer, que va vèncer amb un temps de 54.39 minuts. El jove Iu Escolà, encara en la subcategoria promesa, va tancar el podi en la tercera posició, amb 55.30. La densa boira va acompanyar l'arribada dels participants en un tram final que cada cop era més dificultós. Roc també va vèncer en la categoria de veterans A.

En la categoria femenina, també hi va haver podi per a les nostres corredores. Va ser la solsonina Sílvia Leal, del CE Pontsicà, qui va aconseguir la segona posició, i primera de la categoria de veteranes A, amb un temps d'1 hora, 4 minuts i 47 segons. Leal va entrar gairebé un minut després de la primera classificada, Gisela Carión, de l'Inverse Team Trail. La tercera va ser Mireia Pons, també de l'Inverse.