La selecció d'Argentina no ha passat de l'empat davant Islàndia (1-1), que s'ha estrenat puntuant en un Mundial, en un partit en què Leo Messi ha errat el penal que podria haver suposat la victòria per l'albiceleste.

Passat el quart d'hora, el 'Kun' Agüero ha avançat els de Sampaoli, només uns minuts abans que l'exjugador de la Reial Societat Alfred Finnbogasson neutralitzés el resultat. Al 64, el davanter del FC Barcelona ha pogut tornar a avançar els seus, però el porter islandès Halldórsson ha destrossat les il·lusions albicelestes.

El ritme frenètic s'ha deixat sentir des dels primers minuts del duel al Spartak Stadium de Moscou. Així, Tagliafico ha estat a punt de sorprendre el porter islandès en una rematada en planxa en el minut 8, a la que ha respost el combinat europeu amb un error garrafal de Bjarnason quan es trobava davant la porteria buida.

Una fuetada de Messi que ha desbarat Halldórsson ha suposat el preludi del primer cop de l'albiceleste; un tret rebutjat de Rojo ha caigut a les botes del Kun Agüero, que s'ha desfet dels seus marcadors i, a la mitja volta, ha armat un potent xut que s'ha colat a l'esquadra rival (min.19).

No obstant això, Islàndia no ha trigat a contestar i tornar a ficar-se en la lluita només quatre minuts més tard. En el 23, Sigurdsson ha posat un centre a l'àrea que ha rebutjat malament Willy Caballero, i Finnbogasson ha recollit la pilota per anotar el primer gol del seu equip en la història dels Mundials.

Els de Jorge Sampaoli continuaven sentint la pressió víkinga, que a punt ha estat de donar la volta al marcador un minut abans del descans, quan l'exdavanter de la Reial Societat ha servit aquesta vegada per Sigurdsson, que en la seva rematada ha obligat a actuar al porter del Manchester City.

Després del pas per vestuaris, el preparador argentí ha apostat per donar entrada a un possible soci per a Messi, el sevillista Éver Banega. Els problemes de creació del combinat sud-americà només eren solucionats pels centelleigs del 'Kun' i de l'ariet del FC Barcelona.

Precisament, Messi ha tingut a les seves botes la victòria, quan el davanter del City ha caigut davant Magnusson. No obstant això, Halldórsson ha endevinat el llançament de Messi, l'encarregat d'executar la pena màxima (min.64).

Tots dos equips encara han disposat d'ocasions aïllades abans del final, però cap ha pogut afusellar la porteria rival. D'aquesta manera, l'Argentina i Islàndia sumen un punt i esperen ja el resultat del duel entre Croàcia i Nigèria.