Les piscines municipals de Manresa acolliran avui la tercera i definitiva jornada de la Copa Catalunya Open de natació artística, una disciplina que fins no fa gaire era coneguda com a natació sincronitzada.

La competició, que és organitzada pel Club Natació Minorisa i que tindrà entrada gratuïta, tindrà la participació de més de 300 nedadores dels clubs més potents i coneguts del territori català. El concurs es repartirà en dues sessions: la matinal, que es posarà en marxa a partir de les 9.30 hores, i la de tarda, que ho farà des de les 15 hores.

L'equip del club bagenc estarà dirigit per Maria Espiau i el formarà per les següents nedadores: Mònica Alguacil, Marina Alguacil, Laura Espinal, Mònica Palà, Mireia Molina, Alba Prinz, Clàudia Rico, Laura Ureña i Aida Sanguino. En aquesta tercera jornada s'executarà la rutina de duet, en què cada club pot inscriure fins a dos equips, que exhibiran els requeriments tècnics durant dos minuts i quinze segons. També es farà la modalitat de rutina combinada, que tindrà una durada de tres minuts i quinze segons.

Cal recordar que les dues primeres jornades de la competició es van celebrar el 2 de desembre a la piscina de la residència Joaquim Blume i el 15 d'abril a les instal·lacions del Club Natació Granollers.