Segona victòria de la temporada del pierenc Toni Bou i triomf especial, no només perquè resideix a Andorra, sinó perquè el pilot de Repsol Honda atrapa el rècord de 99 victòries que fins ara era en mans del set vegades campió del món Dougie Lampkin. Bou, amb aquest triomf, amplia l'avantatge en la classificació provisional del certamen i té set punts d'avantatge sobre el seu inmediat perseguidor, Jeroni Fajardo.

El pierenc de Repsol Honda va tenir un nivell molt alt durant tota la competició, tot i que les zones no eren del tot exigents. Un error a la zona 11 de la primera volta va comprometre la competició de Bou, que va arribar a la segona meitat de la cursa en la segona posició. En l'última volta, va pilotar a la perfecció i va pressionar els rivals, els quals van fallar quan menys s'esperava. Finalment, el pilot de Repsol Honda va sentenciar la victòria en l'última de les 30 zones del recorregut i per tan sols dos punts d'avantatge.

El proper cap de setmana, es disputarà la següent carrera del campionat del món de TrialGP, a la ciutat portuguesa de Gouveia. El Parque da Senhora dos Verdes serà el lloc on es disputarà la quarta cita del calendari mundial. Després d'imposar-se en una ajustada competició, eToni Bou es mostrava satisfet del resultat: «Estic molt content amb aquesta victòria a Andorra, ha estat un cap de setmana dur, amb molts nervis i molta pressió». Sobre les seves molèsties a l'esquena, Bou comentava que «avui m'he trobat molt bé sobre la moto i l'esquena no m'ha molestat, fetmolt positiu per poder seguir millorant».

Amb aquesta victòria, Bou atrapa Dougie Lampkin al capdavant dels pilots amb més victòries mundialistes, amb un total de 99. El pierenc es mostrava sorprès: «Arribar a la victòria número 99 és impressionant i ara hem de treballar per poder arribar a la número 100. Segueixo dient que aquest any serà una temporada molt complicada per a mi, però seguirem lluitant».