L'Ajuntament de Castellnou de Bages ha lamentat les destrosses que han aparegut el camp de futbol de l'escola Llissach de Santpedor, que és el terreny on juguen els equips castellnouencs.

El consistori de Castellnou té llogat el camp durant tot l'any, ja que no té terreny de joc propi al seu municipi. El juny passat, durant la Festa Major de Santpedor, el camp va ser utilitzat com a espai festiu de la població santpedorenca, tal com és habitual. "Com cada any, ara que hem hagut de començar la temporada, ens hem trobat un munt de destrosses provocades durant la festa major", lamentava ahir l'alcalde de Castellnou, Francesc Martínez. "Ens hem trobat forats al camp, ampolles trencades, vidres trencats, portes trinxades...", va dir. "Cada festa major passa el mateix amb el nostre camp. I la nostra assegurança és qui ha de fer front a la reparació de les destrosses", va afegir.

Martínez va explicar que una de les prioritats d'aquesta legislatura és que Castellnou tingui el seu propi camp i, per aquest motiu, "ja hem començat a buscar ajuts".