Un conductor de 43 anys d'edat i veí de Sabadell va morir ahir al vespre en accidentar-se amb el seu cotxe a la C-16 a l'altura de Castellbell i el Vilar, segons van informar fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques.

El Servei Català de Trànsit va informar que el sinistre va tenir lloc quan passaven deu minuts de les vuit del vespre, al quilòmetre 38 en sentit nord, on, per causes que anit a l'hora de tancar aquesta edició es desconeixen, el conductor i únic ocupant del vehicle va perdre el control del turisme.

Fins al lloc s'hi van desplaçar efectius dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que no van poder fer fer res per salvar la vida de l'home.

L'accident va passar a uns dos quilòmetres de l'àrea de servei Montserrat, a l'alçada de l'estació de la Renfe de Castellbell.

El fatídic accident succeïa just després que el Servei Català de Trànsit (SCT) informés que el cap de setmana, des de les tres de la tarda de divendres i fins a les vuit del vespre de diumenge, s'havia desenvolupat sense registrar cap accident mortal a les carreteres i autopistes catalanes.

Retencions a l'eix del Llobregat

Ahir a la tarda es van tornar a registrar cues quilomètriques a l'eix del Llobregat, tant en un tram del Berguedà, a la C-16 a l'alçada de la Nou del Berguedà, com a la comarca del Bages, a la C-55 a l'alçada de Manresa.

En el cas de la C-16, les cues van començar cap a les cinc de la tarda, i van registrar el pic cap a 2/4 de 7, quan hi va haver fins a 13 quilòmetres de circulació amb retencions, en sentit sud.

A la mateixa C-16, també es va haver de tallar al trànsit un carril a 2/4 de 4 de la tarda per culpa d'una esllavissada. Va ser al punt quilomètric 3,5, en sentit Manresa a l'alçada del terme municipal de Navàs. Unes hores abans, a la mateixa C-16, a l'alçada de Sallent, un vehicle va xocar contra la mitjana de la carretera. La conductora en va resultar il·lesa.