L'acte de presentació de la caminada que organitzen els Mossos de la Regió Central contra el càncer va tenir un convidat especial, l'humorista Fermí Fernàndez. L'actor, conegut per haver participat en programes d'Andreu Buenafuente, col·labora en una associació de lluita contra el càncer infantil i per aquest motiu va acceptar la proposta de participar en la presentació.

L'actor va fer gala del seu sentit de l'humor i va afirmar que havia acceptat donar suport a la caminada "tot i no ser padrí de ningú, a qui he de regalar la mona?". A la recta final de la intervenció va abandonar l'humor per parlar de les dolorses sensacions dels qui són diagnosticats de càncer. També hi va ser present el director dels Mossos de Catalunya, Albert Batlle.

Aquest any s'espera un augment significatiu de la participació a la caminada. Fins ara hi ha 900 inscrits, el mateix nombre de participants de l'any passat. La marxa tindrà lloc divendres 13 de maig. Els diners que es recaptin són en benefici dels centres hospitalaris de les la vegueria de la Catalunya Central.