Els Bombers van extingir dimarts a la tarda l'incendi que des de la matinada tornava a cremar la nau de productes plàstics que el dia abans ja havia resultat afectada per un foc, a la Colònia Sedó d'Esparreguera, molt a prop d'Olesa. L'incendi va afectar altres fàbriques.

Segons els Bombers, l'empresa més afectada va ser la que ja va registrar el primer incendi, que va causar cremades a les mans a una persona que va ser evacuada a l'Hospital de la Vall d'Hebron. Dos bombers també van resultar ferits durant les tasques d'extinció.

L'incendi revifat a la matinada, que va mobilitzar una vintena de dotacions, va cremar totalment el primer pis, la coberta i l'entresolat del segon pis, que va fer cedir les dues plantes. La baixa ha quedat afectada per l'aigua de l'extinció.

D'altra banda, un incendi va cremar dimarts a les 7 del matí el magatzem de l'empresa Productes Químics del Bages, Proquibsa, situada al polígon industrial el Mas de Monistrol de Montserrat. Dos treballadors van ser atesos al mateix lloc per inhalació lleu de fum.

Per últim, a les 10 del matí del mateix dimarts, un incendi va cremar parcialment una casa de tres plantes de Sant Salvador de Guardiola al carrer Rosa d'Abril, al nucli urbà. El foc va cremar dues habitacions de la primera planta, i la resta del pis va quedar afectat pel fum, especialment la cuina. Els Bombers hi van treballar amb set dotacions.